ادامه نکات جلسه ۳۸ چای و داستان  موقعیت‌های طنز در داستان- داوود امیریان



۸- کتاب‌های خوب را برای بار دوم و سوم بخوانید و دقت کنید که چطور داستان را شروع کرده و چگونه پایان برده. چگونه به قول معروف قلاب را توی ناف مخاطب انداخته و رها نمی‌کند.

 

۹-  در دیالوگ نویسی دقت کنید که شخصیت افراد مناسب با گفتار آنها باشد. مثلا یکی تکیه کلامش فلان فلان گفتن است. یکی چیزه چیزه می‌گوید. و . یکی می‌گوید نشان به آن نشان که .

۱۰- شما باید آدم ها و شخصیت های داستان را کامل بشناسید. ابتدا یک زندگی نامه کامل برای شخصیت خود بنویسید هر چند که اصلا نمی‌خواهید از آنها در داستان استفاده کنید اما باید مثل کسی باشید که با آن آدم زندگی می‌کند.

۱۱- تجربه‌ی استاد احمد دهقان: ایشان بعضی مواقع کتاب‌های معروف را بازنویسی می‌کرد مثلا یک فصل از رمان دن آرام را با دقت می‌خواند و بعد با زبان خودش بازنویسی می‌کرد.

۱۲- به یک خاطره به عنوان یک دکمه نگاه کنید. نیاز نیست به آن وفادار باشید. در جهان داستان جای تخیل و جادوگری است.

 ۱۳- دنبال ژانر مورد علاقه خود بروید. کتاب‌های خوب را تکراری بخوانید و لذت ببرید و درس بگیرید. باید خلاقیت و تخیل شما پرورش یابد.


مطالب بیشتر:

خانواده پایدار

خاطرات شهدا

شیشه دلستر کذایی

شرکت در مراسم افتتاح

داستان کوتاه شیر خان‌طومان(ویژه شهادت حضرت زهرا سلام الله علیها)

موقعیت‌های طنز در داستان ۲

موقعیت‌های طنز در داستان / داوود امیریان

تجربیات داستان نویسی استاد محمد رضا سرشار ۳

چگونه مثل یک نویسنده فکر کنیم!

ویژگی‌های قهرمان داستان / رابرت مک کی

داستان ,یک ,کتاب‌های ,شخصیت ,دقت ,یکی ,در داستان ,کنید که ,به آن ,کتاب‌های خوب ,خوب را

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

معماری اسلامی عــمـــــران داک جشنواره هویت من سلام این وبلاگ زیر مجموعه نقش برتر است آدرس سایت اصلی nbpars.ir شماره تماس 09128380245 برای خرید هر محصول روی لینک آن کلیک و پس از پرداخت بلافاصله دانل پهنه تاريخي و فرهنگي خراسان غربي عصیان گر اجتماعی فروشگاه ravanshenasi-mosbat chatlilechatroom گلشن یاد